MTVSS

MTVSS is een van de oudste van de verrassende Access Consciousness® Body Processen.

Net als andere Body Processen is het heel zacht en is alleen een lichte aanraking nodig. Dit ontspant heel diep en het creëert een gevoel van ruimte in het lichaam wat praktisch nooit ervaren wordt.

MTVSS verandert allerlei dingen in het lichaam waarvan je denkt dat het niet mogelijk is. Het is een samenvatting van honderden verschillende energieën.
Het kan veel veranderingen in het lichaam teweeg brengen en op diverse manieren ingezet worden. Het is een specifiek proces om het immuunsysteem te activeren en te bevorderen.
Dit werkt heel goed bij sportblessures, overbelasting, hernia, verandering van het functioneren van organen.
Veel facilitators hebben de MTVSS gebruikt voor het terugdringen en veranderen van diverse vormen van kanker.

MTVSS wordt ook gebruikt als algehele lichaamsbehandeling wat heel ontspannend is; na de behandeling voelt het lichaam soepeler aan. Gebruik het tijdens het sporten en je krijgt hetzelfde resultaat van een 90 minuten workout, alleen nu met 20 minuten.

MTVSS haalt de blokkade weg. Na gemiddeld 10 keert kan het lichaam weer zijn zoals het bedoeld is om te zijn. Het kan leiden tot resultaten welke je niet verwacht hebt.
Je gaat terug naar de basis van je ZIJN (zoals het bedoeld is voor jou en je lichaam).

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact met mij op via mijn contactformulier (of… bel mij even: 06 24 36 33 08).